HealthRegenIcon.png Здоровье 558.48 +86 AttackDamageIcon.png Сила атаки 56.04 +3
HealthRegenIcon.png Восст. здоровья 3.34 +0.5 AttackSpeedIcon.png Скорость атаки [*] 0.625  (+ 0 +3.5%)
ManalessIcon.png Нет ресурса ManalessIcon.png ArmorIcon.png Броня 24.376 +3.2
MRIcon.png Маг. сопротивление 32.1 +1.25
AttackRangeIcon.png Дальность 125 MovementSpeedIcon.png Скорость передвижения 345

Умения Править

v e
Рунический клинок
Runic Blade.png

При использовании умений Ривен заряжает свой меч на 5 секунд. Автоатаки расходуют по одному заряду, чтобы нанести цели 20 - 50 (зависит от уровня)% силы атаки дополнительный физический урон. Может накапливаться до 3 зарядов.

Подробнее об этой способности
Рунический клинок - это пассивное умение, предоставляющее эффект при попадании.

Дополнительная информация:

  • Таймер усиления обновляется каждый раз, когда Ривен получает или расходует заряд.

v e
Сломанные крылья
Дальность: 260
Перезарядка: 13
Broken Wings.png

Активация: Ривен наносит удар всем врагам перед собой в радиусе-112.5. Умение можно активировать подряд несколько раз (дополнительно - 2), в течении 4 секунд, каждое использование обновляет таймер.

  • Физический урон: 10 / 30 / 50 / 70 / 90 (+ 40 / 45 / 50 / 55 / 60% AD)
  • Общий урон: 30 / 90 / 150 / 210 / 270 (+ 120 / 135 / 150 / 165 / 180% AD)

Это умение можно активировать трижды в течение короткого промежутка времени, нанося урон в радиусе-150, при этом третий удар отбрасывает врагов.С помощью этого прыжка можно преодолевать препятствия.Умение используется против бойца под курсором или, если такого нет, по направлению взгляда Ривен.

Подробнее об этой способности
Broken Wings is an autotargeted area of effect dash ability.

Дополнительная информация:

  • Broken Wings uses a barrage system that means it can be cast multiple time within a given period at no additional cost.
    • Unlike most abilities of this casting type, Broken Wings' cooldown begins after the first cast, instead of the last.
    • Each activation counts as activating an ability for items such as Sheen item.png Sheen and abilities such as Force Pulse.png Force Pulse.
  • Broken Wings resets Riven's attack timer on each cast.
  • Only the third dash of Broken Wings is able to cross walls.

v e
Ki Burst
Дальность: 125
Перезарядка: 11 / 10 / 9 / 8 / 7
Ki Burst.png

Active: Riven's sword emits a burst of runic energy that shocks nearby enemies, dealing physical damage and stunning them for 0.75 seconds.

  • Physical damage: 50 / 80 / 110 / 140 / 170 (+ 100% bonus AD)
Подробнее об этой способности
Ki Burst is a point blank area of effect ability.

v e
Valor
Дальность: 325
Перезарядка: 10 / 9 / 8 / 7 / 6
Valor.png

Active: Riven dashes towards the cursor and gains a shield that absorbs incoming damage for 1.5 seconds.

  • Shield: 90 / 120 / 150 / 180 / 210 (+ 100% bonus AD)
Подробнее об этой способности
Valor is a self-buff dash ability.

Дополнительная информация:

  • Valor cannot be used to cross impassable terrain, but it can be used to cross player-created terrain such as Cataclysm.png Cataclysm Jarvan IVSquare.png Jarvan IV and Crystallize.png Crystallize AniviaSquare.png Anivia.
  • Valor cannot be used while Riven is immobilized, preventing her from shielding herself.

v e
Blade of the Exile
Перезарядка: 110 / 80 / 50
Blade of the Exile.png

Active: For 15 seconds Riven's sword is reformed, gaining 20% of her total AD as bonus attack damage and 75 bonus attack range (200 total range).

Broken Wings.png Broken Wings's 1st and 3rd area of effect radius increase to 162.5 and 200 respectively and Ki Burst.png Ki Burst's area of effect radius increases to 135.

For Blade of the Exile's duration, Riven can use Wind Slash.png Wind Slash once.

v e
Wind Slash
Дальность: 900
Wind Slash.png

Active: Riven unleashes a 2200-speed wave of energy in a cone, dealing physical damage to all enemies hit.

  • Minimum Physical Damage: 80 / 120 / 160 (+ 60% bonus AD)

The damage is increased by 2.67% for every 1% of an enemy's missing health, capping at 200% bonus damage (300% total damage) against enemies with 75% or more missing health.

  • Maximum Physical Damage: 240 / 360 / 480 (+ 180% bonus AD)
Подробнее об этой способности
Blade of the Exile is a self-buff ability.
Wind Slash is a pass-through conic skill shot.

Дополнительная информация:

  • Wind Slash has a 1 second cooldown after Blade of the Exile.png Blade of the Exile has been activated before it can be cast.